Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΩΡΙΑ......

Σοβαρά παράπονα από όλους σχεδόν τους επιχειρηματίες του Τελωνείου υπάρχουν προς τον Δήμο Κισάμου σχετικά με τον τρόπο που κλείνει η Σκαλίδη κάθε βράδυ και αποκόπτει την κίνηση των οχημάτων προς την παραλία. Δυστυχώς το είχα ξαναγράψει οτι με προχειροδουλειές το αποτέλεσμα δεν θα ήταν το επιθυμητό μιας και δεν είναι δυνατόν μια πόλη που έχει ένα μόνο δρόμο προς την παραλία να κλείνετε με τέτοιο πρόχειρο τρόπο.  
Έτσι λοιπόν πάλι θα γίνουμε από δυο χωριά.... εκτός αν έγκαιρα βρεθούν λύσεις.
Ή θα μένει ανοικτό το κομμάτι από την πλατεία Βενιζέλου και ο μονόδρομος ως την παραλία διαμέσου της πλατείας Τζανακάκη, ή θα πρέπει αμέσως να παραγγελθούν σήματα καθοδήγησης των τουριστών προς την παραλία, τα Χανιά, τον Πλάτανο ....
Μπορεί να λυθεί το πρόβλημα αρκεί να θέλεις....

2 σχόλια:

Μιχάλης Θεοδώρου θεοδωρογλακης είπε...

Άλλη μία απόφαση Παφ πουφ.και στο τέλος οι μεν να τα βάζουν με τους δε.δυστυχώς δεν είναι ή πρώτη φορά και κρίμα δεν θα είναι ή τελευταία.

Μιχάλης Θεοδώρου θεοδωρογλακης. είπε...

Γιαννη με τις μονοδρομησεις κανένα νέο;για το στάδιο και το ταρτάν;γενικά κανένα νέο;γιατί στο ΔΣ έχουμε μαύρα μεσάνυχτα.