Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Η ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ.....

Για τις αποδοχές του προέδρου και των αντιπροέδρων της Μονομετοχικής έχει γίνει πρόταση από τον Ιανουάριο του 2015 και έγινε ομόφωνα δεκτή από το Δ.Σ της εταιρίας του Δήμου, ο μεν πρόεδρος να μην αμείβεται, ενώ οι δυο αντιπρόεδροι θα λαμβάνουν ακαθάριστα 1400 και 1200Ε αντίστοιχα.
Η απόφαση έχει αναρτηθεί στην διαύγεια ΕΔΩ και έχει ισχύ έως και τον Δεκέμβριο του 2015 (για ένα χρόνο).

Ο Βιολογικός σταμάτησε λόγω της κατάστασης που υπάρχει και δεν μπορούν πλέον οι εργολάβοι να πληρώσουν εργάτες αλλά και το σπουδαιότερο να αγοράσουν υλικά. Στην πόλη υπάρχει ακόμα δίκτυο να φτιαχτεί υπολογίζεται σε 3 χιλιόμετρα, με σπουδαιότερο αυτόν τον δρόμο του Δημαρχείου. 

Στην Εφέδρων Πολεμιστών ο δρόμος που ξεκινάει από το 41 και φτάνει ως την πλατεία Δημαρχείου, παραμένει κλειστός λόγω των σπουδαίων αρχαιολογικών ανακαλύψεων. Δυστυχώς τα ευρήματα (τάφοι) ήταν σε πολύ μεγάλο βάθος και οι εργασίες καθυστέρησαν. Τώρα σε συνεργασία με τον δήμο εξετάζεται όπως ο χώρος του ταφικού μνημείου, που βρίσκεται στα νότια του οικοπέδου Φαντάκη, γίνει επισκέψιμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: