Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΚΙΣΑΜΙΚΟ

Στασιμότητα στην ομάδα μας...λόγω κρίσης, οι κινήσεις λίγες και το διοικητικό συμβούλιο μετατέθηκε για Κυριακή, ώστε να δουν και τις εξελίξεις από την σύνοδο κορυφής. Το χρήμα δεν υπάρχει λόγω τραπεζών, το μετοχικό κεφάλαιο της ΠΑΕ θέλει ακόμα κάτι λίγα χιλιάρικα για να κλείσει, αλλά με τέτοια ανασφάλεια τα πράγματα κάθε μέρα χειροτερεύουν οι επενδυτές ( από πληροφορίες είχαν βρεθεί και θα κάλυπταν εύκολα το υπόλοιπο του μετοχικού κεφαλαίου) να βρίσκονται και αυτοί σε στάση αναμονής Το προπονητήριο που σχεδιαζόταν στον Κορφαλώνα βάλτωσε, για γήπεδο δεν γίνεται καμία προσπάθεια..ευτυχώς που δεν το χαλάσαμε για να φτιάξουμε το νέο στάδιο...αλλά και το άνοιγμα της ομάδος μας τώρα είναι όσο και η ανάληψη του κάθε Έλληνα ..60Ε.
Τι θα γίνει; Ας ελπίσουμε να μείνουμε στο Ε αν δεν τα καταφέρουμε τότε αφού η χώρα πάει πίσω ..έ πίσω θα πάει και η προσπάθεια των ανθρώπων του Κισαμικού, που ομολογουμένως υπερέβαλαν εαυτούς τα τελευταία χρόνια για να δουν την ομάδα μας στην θέση που της αξίζει.
Όμως να είναι σίγουροι οτι κανείς δεν θα τους κατηγορήσει, ειδικά τώρα ....

Δεν υπάρχουν σχόλια: