Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

Η ΒΟΜΒΑ ΕΣΚΑΣΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ

Η δημοσιοποίηση των πρακτικών συνεδρίασης του ΔΝΤ ήταν μια βόμβα η οποία έσκασε στα χέρια αυτών που μήνες τώρα εκβιάζουν την Ελληνική κυβέρνηση και ενέτειναν την ανθρωπιστική κρίση στην Ελλάδα. Κύκλοι του σκληρού πυρήνα της Ευρώπης
προσπάθησαν να μην δημοσιοποιηθεί αυτή η έκθεση όπως αναφέρει το πρακτορείο Ρόιτερ.

Γνωρίζουμε όλοι επισήμως οτι Μέρκελ, Σόιμπλε, Ντράγκι και όλο το σινάφι από το 2011 γνωρίζοντας οτι το χρέος στην Ελλάδα δεν είναι βιώσιμο. Παρ΄όλο αυτά εξωθούσαν σε υπερβολικό δανεισμό με σκληρούς όρους την χώρα γνωρίζοντας οτι αυτό θα οδηγήσει σε μεγαλύτερη αύξηση της ανθρωπιστικής κρίσης και σε αύξηση αντί για μείωση του χρέους της Ελλάδος,.
Γνωρίζουν επίσης και το είχαν δηλώσει οτι η υπερχρέωση οδηγεί στην εκχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων των και εκχώρηση μέρους της Εθνικής Ανεξαρτησίας. Δηλαδή όλα αυτά που σημαίνουν 6 χρόνια στην Ελλάδα. Εγνώριζαν λοιπόν αλλά συνέχιζαν την ίδια πολιτική.
Έχουν ποινικές και άλλες ευθύνες γι' αυτό; Είναι απαίτηση η διαγραφή μέρους του χρέους ώστε να γίνει άμεσα βιώσιμο; Είναι άμεσα υποχρεωμένοι να προχωρήσουν σε συμφωνία με την Ελλάδα με όρους βιωσιμότητας;
Τα παραπάνω καθιστούν το ΟΧΙ την Κυριακή απολύτως αναγκαίο.
Η Δευτέρα σε περίπτωση ΟΧΙ θα είναι πολύ καλύτερη μέρα για τον δοκιμαζόμενο λαό
Κουκουράκης Κωνσταντίνος

Δεν υπάρχουν σχόλια: