Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

Διακοπή της κυκλοφορίας από Μύλους προς Έλος την Δευτέρα 8-12-2014 και σύμφωνα με τον προγραμματισμό των εργασιών, η διακοπή της κυκλοφορίας θα διαρκέσει δώδεκα ημέρες (12), έως και Σάββατο 20-12-2014 και να παραταθεί εφόσον δυσμενείς καιρικές συνθήκες εμποδίσουν την πρόοδο του έργου. Η ώρες λειτουργίας του εργοταξίου είναι 7:30 πμ – 3:30 μμ, αλλά η διακοπή της κυκλοφορίας θα διαρκεί όλο το 24ώρο.
Η κυκλοφορία των οχημάτων προς Χρυσοσκαλίτισσα, θα εκτρέπεται στην περιοχή των Μύλων, στη διασταύρωση και θα ακολουθεί την διαδρομή Βλάτος – Ρογδιά – Λίμνη – Καμένο Σελί, έως την περιοχή Καμένο Σελί.


Δεν υπάρχουν σχόλια: