Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014 (ημέρα του παγκόσμιου εθελοντισμού) Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΛΑΤΑΝΟΥ "Η ΕΝΟΤΗΤΑ" παρουσίασε το ετήσιο ημερολόγιο του συλλόγου, το οποίο έχει σαν θέμα το εθελοντισμό.  Επίσης πραγματοποιήθηκε ομιλία με το ίδιο θέμα.
Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας, και όσους βοήθησαν ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ για την πραγματοποίηση αυτής της βραδιάς.
Ευχαριστούμε τους ομιλετές της βραδιας, Κυρία ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΚΑΤΑΚΗ (εκπεδευτικός) την Κυρία ΚΟΥΦΑΚΗ ΜΑΡΙΑ και τον Κύριο ΒΕΡΥΚΑΚΗ ΝΙΚΟ (υπεύθυνοι της εθελοντικής ομάδας του ΝΕΣΚ), που πολύ πρόθυμα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας.
Ευχαριστούμε το σώμα των ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΣΑΜΑΡΕΙΤΩΝ του ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ, για την παρουσία τους στην εκδήλωση μας.
Επίσης θερμά ευχαριστούμε τους οικονομικούς χορηγούς του ημερολογίου μας 
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ...
Ο εθελοντισμός με τις δράσεις του, συνιστά μια επιμορφωτική λειτουργία η οποία συνδυάζει  "τον έρωτα του ερασιτέχνη, την συνέπεια του επαγγελματία, την πειθαρχία του στρατιώτη και την ανιδιοτέλεια του ανώτερου ανθρώπου".
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: