Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΝΕΣΚ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΙΣΑΜΟΥ

Ο Νέος Εμπορικός Σύλλογος Κισάμου με αφορμή την αυξημένη Τουριστική κίνηση στην πόλη της Κισάμου, ειδικότερα κατά το μήνα Αύγουστο και έχοντας πλήρη επίγνωση του κυκλοφοριακού προβλήματος, απευθύνει θερμή παράκληση σε όλους τους επαγγελματίες αλλά και τους εργαζόμενους σε επιχειρήσεις και υπηρεσίες της Κισάμου, για ομαδική και οργανωμένη αντιμετώπιση του προβλήματος.
Είναι γνωστό ότι η πόλη μας πάσχει από έλλειψη οργανωμένων χώρων στάθμευσης, με αποτέλεσμα να βλέπουμε καθημερινά, αυτοκίνητα σταθμευμένα ανεξέλεγκτα, σε όλους τους κεντρικούς δρόμους της πόλης, τα οποία δυσχεραίνουν τη διέλευση των επισκεπτών και των Δημοτών της Κισάμου.
Κατά συνέπεια, δημιουργείται το αδιαχώρητο σε όλους τους κεντρικούς δρόμους του Καστελίου.
Είναι υποχρέωση όλων μας, να προσπαθήσουμε να διευκολύνουμε τους επισκέπτες της περιοχής μας, αλλά και εμάς τους ίδιους, επιλέγοντας να παρκάρουμε το αυτοκίνητο μας σε απόσταση μόλις λίγων λεπτών από το κέντρο της πόλης και την εργασία μας. 
Ας αδειάσουμε την πόλη μας από τα αυτοκίνητα, σε μια προσπάθεια να τη γεμίσουμε με επισκέπτες, οι οποίοι θα φεύγουν από την Κίσαμο, με τις καλύτερες κατά το δυνατόν εντυπώσεις.
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Αννουσάκης Γεώργιος

Δεν υπάρχουν σχόλια: