Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΟΛΩΝ ΜΑΣ

Από την σύντομη ομιλία του κ. Σταθάκη μετά την ορκωμοσία του κρατήσαμε αυτά που είπε προς όλους μας...
"Μπορώ να σας υποσχεθώ, ότι θα προσπαθήσω με κάθε τρόπο, να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης σας, δουλεύοντας ακόμη πιο πολύ για το καλό της πόλης και των χωριών της, αλλά κυρίως των ανθρώπων της. Θα αγωνιστούμε συλλογικά και υπερπαραταξιακά, με πλήρη συνείδηση των θεσμικών μας υποχρεώσεων υπέρ των συμφερόντων και της προόδου της περιοχής και των δημοτών μας.
Καλούμε τους πολίτες του Δήμου μας να συνεργαστούν με τη Δημοτική Αρχή, συμμετέχοντας με προτάσεις και ιδέες στις διαδικασίες που θα ξεκινήσουν σε κάθε γειτονιά, σε κάθε κοινότητα, ώστε ο πολίτης να γίνει δημιουργός και εκφραστής της πολιτικής της νέας Δημοτικής Αρχής.
Ελπίζω αυτή η σχέση εμπιστοσύνης, ευθύνης και συνεργασίας να φέρει τα επόμενα πέντε χρόνια, ακόμη καλύτερα αποτελέσματα για τον Δήμο Κισάμου."

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΑΡΧΕ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΟΥ

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

ΜΕ ΦΡΕΣΚΙΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ.

ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΛΕΥΡΙ ΔΕΞΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ......

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΞΥΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ...