Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

ΤΕΤΟΙΑ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ...

Μια γάτα είναι σκοτωμένη στην γωνία ενός πεζόδρομου (έχουμε και από αυτό), μέσα στην πόλη. Θα μπορούσα κάλλιστα να την πάρω και να πάω να την θάψω, αλλά είπα ..άσε να δούμε πόσες μέρες θα βρίσκεται εκεί και αν συγκινηθούν τα σπίτια εκεί γύρω...Ήδη έκλεισε 36 ώρες και είναι ακόμα εκεί.. Κάνουν πως δεν την βλέπουν.....

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επισης ενας ψοφιος σκυλος ειναι στο στενο δρομο δεξια του συνεργειου Τσουρουδιακακη. Προ ημερων περασα πεζος κατευθυνομενος προς Αννουσακειο και το ειδα. Το αφησε εκει περα επειδη οπως ισχυριζεται η ιδιοκτητρια του σκυλου, της τον σκοτωσαν..

Γιάννης Κ. είπε...

Μάλλον σκέφτηκαν κι'άλλοι σαν και εσένα! κ έχουμε μια γειτονιά που χαζεύει ένα ψόφιο πλάσμα!