Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ

34 άτομα (32 άνδρες - 2 γυναίκες) έχουν χάσει τη ζωή τους σε τροχαία ατυχήματα σε όλη την Κρήτη από τις αρχές του 2014 και έως τώρα, τέσσερις περισσότερες από το 2013. 
Ηράκλειο: 15 
Χανιά: 12 
Ρέθυμνο: 6 
Λασίθι: 1
Και το λυπηρό σε όλη αυτήν την τραγική κατάσταση είναι ότι τα περισσότερα θύματα είναι νέοι άνθρωποι που δεν έχουν χαρεί την ζωή!!! 

1 σχόλιο:

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΙΟΛΑΚΗΣ είπε...

Τροχαία ατυχήματα και αδικοχαμένες ζωές πάνω σε μία άσφαλτο με τους περισσότερους ΝΕΟΥΣ μας να μην βρίσκονται πια κοντά μας .
Πολλές οι αιτίες αλλά και πολλές οι ευθύνες .Ας της αναλογιστούμε .
Η πολιτεία , η κοινωνία αλλά πρωτίστως όλοι εμείς οι ίδιοι πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι η ΖΩΗ μας είναι ΙΣΗ με την ζωή του διπλανού μας .
Το πιό θλιβερό σε όλη αυτή την ιστορία είναι οι ΝΕΟΙ μας , το ΜΕΛΛΟΝ μας ,που ΦΕΥΓΟΥΝ χωρίς να έχουν την επιλογή της ΜΑΧΗΣ για την ζωή.
Η λύση σε όλη αυτήν την ιστορία είναι : ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ .