Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

ΝΗΣΑΚΙ ΕΛΑΦΟΝΗΣΙΟΥ

Αλλαγή πολιτικής και γρήγορα.....οι μισοί και παραπάνω επισκέπτες μας είναι μέσα από τα απαγορευτικά σκοινιά προστασίας των κέδρων και των αμμοθινών....με ομπρέλες μάλιστα και με φωτιές για κανένα κοψίδι.
Μόνιμος φύλακας και εκκένωση του νησακιού κάθε βράδυ...αλλιώς πάνε χαμένα όλα και η προστασία είναι δίχως νόημα!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τι να πω....καθε μερα με παιρνουν τηλεφωνο και με ενημερωνουν για την ολικη υποβαθμιση του νησιου και την απολυτη αναρχια που επικρατει...με την σκανδαλωδη ανοχη του προεδρου της Μονομετοχικης και του ΠΑΝΤΑ αποντα Δημου Κισαμου.
Το ωραιο ειναι οτι εκτος απο τα δικα μας παιδια , εχουν απηυδησει και τα παιδια του Σελινου και καθε μερα , ξεροντας το αιμα που εχω χυσει για αυτο το μερος , με παρακαλουν να κανω κατι!!!!!
Επισκεπτες , Ελληνες και ξενοι που τους γνωριζω χρονια και αγαπουν το Λαφονησι με παιρνουν τηλεφωνο και περα απο τα παραπονα και την θλιψη τους για την καταντια της περιοχης , μου εκφραζουν και την απορια τους για την σκοπιμοτητα της κακης διαχειρησης της περιοχης ????
Και εγω δεν ξερω εαν θελουμε να βλεπουμε τα στολιδια του Δημου μας σε αυτα τα χαλια και εαν ολα πρεπει να καταμετρουνται με €.
Ιακωβος Σπερελακης , αιωνια ερωτευμενος με το Λαφονησι.