Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

ΠΡΩΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΩΣΤΗ!!

Δεν όρισε επιτροπή για τους παιδικούς σταθμούς ο νέος δήμαρχος Κισάμου κ. Σταθάκης και αυτό αμ' τι άλλο είναι από τα υπέρ του, μιας και αν τα καταφέρει, από νομικής πλευράς, να συγχωνευτούν με τον δήμο και να ελέγχονται από ένα υπάλληλο του δήμου και όχι από έμμισθη επιτροπή, θα κερδίσει αυτομάτως 10.000ε. 
Να θυμίσω ότι οι παιδικοί σταθμοί είναι ΝΠΔΔ και διοικείται από Διοικητικό Συμβούλιο που αποτελείται από εννέα (9) μέλη με τους αναπληρωτές τους και η σύνθεση του είναι η εξής: 
Πέντε (5) αιρετοί εκπρόσωποι του Δήμου και τουλάχιστον δυο (2) από αυτούς
ορίζονται από την μειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου. Ένας (1) εκπρόσωπος των εργαζομένων στην περίπτωση που το Νομικό πρόσωπο απασχολεί περισσότερους από δέκα (10) εργαζομένους, υποδεικνυόμενος από τη 
Γενική Συνέλευση αυτών. Σε περίπτωση που δεν συμμετέχει εκπρόσωπος των 
εργαζομένων, η θέση αυτή καλύπτεται από Δημότη ή κάτοικο του Δήμου που έχει πείρα ή γνώσεις ανάλογα με το σκοπό του Νομικού Προσώπου.
και ακόμα..
Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κισάμου
Ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πλατάνου
Ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινοτήτας Γραμβούσας

Δεν υπάρχουν σχόλια: