Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Χθες έγραψα ένα μπράβο για τον Παναγιώτη Σημανδηράκη...το οποίο ήταν όχι υπερβολικό αλλά αντάξιο της προσπάθειας που έκανε να καθιερώσει στην Ρόκκα των 30 κατοίκων μια τόσο μεγάλη εκδήλωση! Φυσικά δεν ήταν μόνος του σε αυτήν την προσπάθεια, όμως παίρνει την μερίδα του Λέοντος.... την υπόλοιπη την μοιράζονται όλοι αυτοί που κατάφεραν να μετατρέψουν ένα βοσκοτόπι σ' ένα υπέροχο φυσικό θέατρο θαυμάσιας ακουστικής. 
Τα υπόλοιπα μπράβο πάνε στον πρόεδρο της κοινότητας τον ακούραστο Ευτυχή Παπαδάκη, αλλά και σε όλους τους κατοίκους που με κάθε τρόπο βοήθησαν να πραγματοποιηθεί η μεγαλύτερη εκδήλωση του καλοκαιριού!!
Όλα ήταν άψογα...κι αν αποφεύγαμε κάτι πλανόδιους πωλητές που μπήκαν στο χώρο από τα στενοσόκακα θα ήταν μια τέλεια βραδιά από κάθε άποψη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: