Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

ΔΥΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ....ΜΟΝΟ

112 ονόματα χρειάζεσαι για να έχεις ένα δυνατό ψηφοδέλτιο...τώρα και με 80 καλούς, πάλι δυνατό είναι το ψηφοδέλτιο, αρκεί να μην βάλεις υποψηφίους από την άκρα   .....βέβαια σε μια περιοχή σαν την δική μας, οι ικανοί πάντα μένουν τελευταίοι, μιας και όπως όλοι ξέρουμε πάντα ψάχνουμε τον "άνθρωπο μας" στα δημοτικά... αυτόν που θα μας κάνει το ψιλορουσφετάκι αυτόν που θα μας ειδοποιήσει όταν γίνεται μια προκήρυξη, αυτόν που θα μας προτιμήσει άμα με το καλό ο δήμος δώσει με ανάθεση μια εργολαβία!!
112 λοιπόν επί 3 = 336 άτομα που θα μας λύσουν τον "γόρδιο δεσμό" της αδιαφορία και της νωχελικότητας....ούτε πολλά δεν είναι, αλλά ούτε και λίγα...φυσικά ούτε ξέρουμε αν είναι ικανά....όμως με δυο συνδυασμούς οι επιλογές είναι καλύτερες, οι πιθανότητες να εκλεγούν οι ικανοί περισσότερες, αλλά και το σπουδαιότερο δεν θα βάλουμε ανθρώπους για να "σωθούμε" από την άκρη, ούτε θα εξαναγκάσουμε κανένα με απειλές και διορισμούς.....για σκεφτείτε το!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: