Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

ΑΠΟΡΙΑ ΔΗΜΟΤΗ

ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ 
Όσο πλησιάζουμε την ημέρα του καθήκοντος (των εκλογών), όλο και θα πληθαίνουν οι απορίες, οι ερωτήσεις και οι ελπίδες μας (εμάς των δημοτών) για την πορεία του δικού μας τόπου. Όλοι νοιαζόμαστε και πονούμε τον τόπο μας και αυτό θέλουμε και από τους εκπροσώπους μας (Δημάρχους –Δημοτικούς συμβούλους) .
Όπως έχω τονίσει και σε άλλη απορία μου η εκλογές του Μαΐου 2014 θα είναι διαφορετικές από το 2010. Θα πρέπει οι υποψήφιοι των εκάστοτε συνδυασμών να κτίσουν σχέσεις εμπιστοσύνης με τους δημότες τους. Να υπάρξει ανθρωπισμός, συλλογικότητα και πάνω από όλα ΗΘΟΣ.
Προτείνω λοιπόν ΟΛΟΙ οι υποψήφιοι των συνδυασμών (ΔΗΜΑΡΧΟΙ – ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ) να κοινοποιήσουν στους δημότες τους το ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ τους. 
Τους παρακαλώ λοιπόν (σαν ΔΗΜΟΤΗΣ) να έχουν σαν ΣΚΟΠΟ τους το ΚΟΙΝΟ καλό της περιοχής τους.
Χωρίς αφοριστική διάθεση για τους προηγούμενους (υποψηφίους) και κολακευτική διάθεση για του επόμενους (υποψηφίους).
ΓΙΑΝΝΗΣ Β.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Να υπάρξει ανθρωπισμός, συλλογικότητα και πάνω από όλα ΗΘΟΣ.

Read more: http://sadentrepese.blogspot.com/#ixzz2tswRYqYg

Όλα τα παραπάνω εξαντλήθηκαν το Νοέμβριο του 2012 όταν δημοτικός σύμβουλος της νυν δημοτικής αρχής για να λύσει τις πολιτικές του διαφορές με τοπικό σύμβουλο πήγε στον εργασιακό χώρο του τελευταίου και απαίτησε από τον εργοδότη του να τον "συνετήσει", γιατί τρώει ψωμί από αυτόν... Το αποτέλεσμα της κίνησης αυτής ήταν ο εργαζόμενος να χάσει τη δουλειά του...
"Ευχαριστώ" τον επικεφαλή την Δημοτικής Αρχής κ. Μυλωνάκη για τον ανθρωπισμό που δείχνει προς τους εργαζόμενους και την πολιτική ηθική που έχει και επιβάλλει στον συνδυασμό του...
Ο συμβ. της τοπικής κοιν. Βάθης
Κογχυλάκης Κυριάκος
Υ.Σ.1. Όταν κ. Μυλωνάκη συγκεντρώνεις τους κατοίκους της περιοχής της Χρυσοσκαλίτισσας για ένα μείζον θέμα όπως είναι η ύδρευση του Λαφονησίου, τότε θεωρώ πως ο τοπικός σύμβουλος πρέπει να έιναι και ενημερωμένος και καλεσμένος, εκτός και αν η σύσκεψη αποσκοπούσε κάπου αλλού και "έπρεπε " να λείπω.
Υ.Σ.2. Μετά την αποχώρησή μου ειπώθηκε από εσάς ότι το έργο αυτό το προωθήσατε γιατί ήταν απάιτηση του τόπικού συμβούλου και όχι βασικό σας προεκλογικό "θα" στις προηγούμενες εκλογές, αλλά ευτυχώς υπαρχουν φύλακες παντού και σας βάζουν στη θέση σας.