Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ !!!!

Όποιος χρησιμοποιεί τον βιολογικό του κόλπου της Κισάμου σαν μοχλό πολιτικής πίεσης δεν μπορεί να λέγετε Κισαμίτης, πολύ δε περισσότερο δεν αγαπάει την περιοχή που ζει και θέλει να την βλέπει αιωνίως σ΄αυτό το χάλι!!

Ήδη κάποιοι νομίζουν ότι μπορούν να κερδίσουν πόντους προκαλώντας προβλήματα στον βιολογικό. Λάθος, και εν ολίγοις αυτοί είναι και οι μοναδικοί υπαίτιοι που έχουν φέρει την πόλη σ΄αυτό το χάλι....
Ο Βιολογικός πρέπει να γίνει με κάθε κόστος..... 

3 σχόλια:

Unknown είπε...

Αγαπητέ Γιάννη,
διαβάζοντας προσεχτικά την επιστολή των συμπολιτών μας δεν διέκρινα πουθενά επιθιμία μή ολοκλήρωσης του εργου του ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ αλλά απεναντίας θέτουν εύλογα ερωτήματα για την ΕΓΚΑΙΡΗ ολοκληρώση του. Αγωνία εκφράζουν για έγκαιρη και απρόσκοπτη ολοκλήρωση του ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ.
Προσωπικά δεν βλέπω πουθενά καμία πολιτική σπέκουλα από την μεριά των συμπολιτών μας και δεν αντιλαμβάνομαι τον πανικό για πιθανή μη ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ του έργου λόγω μίας απλής επιστολής.
Ένα τόσο σημαντικό έργο κατα την δική μου οπτική δεν ολοκληρώνετε ΜΟΝΟ αν υπάρχουν Αστοχίες, Παραλείψεις, Μη τήρησης Χρονοδιαγράμματος, Έλλειψη Πόρων που για αυτά είναι υπευθυνοι μάλλον η Δημοτική Αρχή, η Αναθέτουσα Αρχή και ο Ανάδοχος

Unknown είπε...

Και επειδή μας αρέσουν τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας και της συνομοσιολογίας :) ο ΜΟΝΟΣ που θα μπορούσε να εκμεταλευτεί πολιτικά μία πιθανή ΜΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ του ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ είναι η παρούσα ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. Δηλαδή εξ αφορμής μίας ΑΠΛΗΣ επιστολής συμπολιτών μας που ζητούν ενημέρωση - τι πιο δημοκρατικό από αυτό- και τίποτα άλλο, η παρούσα Δημοτική Αρχή είναι ΙΚΑΝΗ να Σκοτώσει ολόκληρο το ΕΡΓΟ προφασιζόμενη εφάνταστους λόγους με ΣΚΟΠΟ την πολιτική εκμεταλευση και μόνο ...άλλωστε ΕΚΛΟΓΕΣ έχουμε και όλα τα περιμένω από την παρέα του Δημαρχείου.

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Η επιστολή όπως βγήκε ήταν σωστή, οι υπογραφές για ποιο λόγο; Ας μην γελιόμαστε μιας και βλέπω την αγάπη σας...το έργο είναι ζωτικής σημασίας και δεν χωράει καμιά καθυστέρηση...Το οτι θα υπάρχουν μουρμούρες δεν αντιλέγω όμως όποιος θέλει ας ρωτήσει τους υπεύθυνους για αυτά.... .