Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΕΓΙΝΕ

Τρεις οι συνδυασμοί στην Κίσαμο, εκτός και αν μας προκύψει και άλλος...και όλα αυτά μετά και την αναγγελία της υποψηφιότητας Γ. Αννουσάκη. 
Οπότε από δω τέρμα η αμφισβήτηση και η ειρωνεία.....
Το λεφτά δεν έχουμε, θα δούμε, χρειαζόμαστε άλλη μια τετραετία και όλα αυτά τα γνωστά τρικ παραπλάνησης ας τ΄αφήσουμε στην άκρη, η πόλη αλλά και η ύπαιθρος της Κισάμου χρειάζεται επιτέλους έργα...δεν θέλει ψιλορουσφετάκια, ούτε δρομαλάκια ψήφων, θέλει σοβαρές προτάσεις, καλές και χρήσιμες μελέτες και πολλά έργα!!
Τα καφενεία που κάποτε δήλωναν και την πολιτική σου προτίμηση ας μείνουν στα όνειρα μας σαν κακή θύμηση, ας καταλάβουμε ότι εκείνη η εποχή μας άφησε πίσω και σαν πόλη αλλά και σαν ανθρώπους, ας καταλάβουμε ότι μια νέα γενιά ανθρώπων θέλει να ζήσει όλα αυτά που δυστυχώς κάποιοι ξεροκέφαλοι μας στέρησαν...γήπεδα, παιδικές χαρές, άνετους δρόμους πεζοδρόμια, καθαρό νερό, σχολεία.....μια γενιά που δεν κρέμεται από τα ψέματα των πολιτικών!!!.
Είναι καιρός πλέον να καταλάβουμε ότι το πρώτο βήμα έγινε και είναι πλέον στο χέρι μας να μην απογοητεύσουμε αυτά τα παιδιά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: