Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ 3ο

Στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές του 2010 στον νέο Καλλικρατικό δήμο ψήφισαν 9.581 ψηφοφόροι από τους 13.285 που ήταν οι εγγεγραμμένοι.
Στον Δήμο Κισάμου ψήφισαν 5.162 από τους 7.039  
Στον Δήμο Μηθύμνης ψήφισαν 2.809 από τους 3.826 και 
Στον Δήμο Ιναχωρίου ψήφισαν 1.610 από τους 2.320 
....οπότε καταλαβαίνετε οτι όποιος πάρει το μεγαλύτερο κομμάτι από την πίτα στην Κίσαμο θα είναι και Δήμαρχος την δεύτερη Κυριακή, τότε που δεν θα υπάρχει ο παράγοντας κολλητός-σύμβουλος, κουμπάρος -σύμβουλος- υποχρέωση-σύμβουλος!!!
.....και να μην ξεχάσουμε ότι στις προηγούμενες εκλογές στον Δήμο Κισάμου παρατηρήθηκε το μεγαλύτερο ποσοστό αποχής που άγγιξε το 37% των ψηφοφόρων. Αυτό από μόνο του λέει πολλά...
και για να το κάνω λιανά το 50% των ψηφοφόρων του δήμου Μηθύμνης είναι 1800 ψήφοι δίχως ούτε μια αποχή....
το 50% του δήμου Ιναχωρίου είναι 1160 ψήφοι δίχως ούτε μια αποχή..
και το 50% του Δήμου Κισάμου είναι 2.600 ψήφοι με 27% αποχή....
Με απλά λόγια Κίσαμος-Πλάτανος και Γραμβούσα θα βγάλουν τον Δήμαρχο!!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: