Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

ΑΠΕΤΑΞΟΥ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ...ΑΠΕΤΑΞΑΜΗΝ

"Επιδίωξη μας είναι να μας στηρίξει η κοινωνία και όχι τα κόμματα, ούτε οι παράγοντες και τα συμφέροντα. Ζητάμε τη στήριξη όλων των συμπολιτών μας για να συνεχίσουμε και να ολοκληρώσουμε το πρόγραμμα μας για το οποίο είχαμε δεσμευτεί"!
Εγώ δεν κρατιέμαι γιατί έχω θυμητικό γαϊδάρου.....αν βρεθεί ένας Πασοκατζής σήμερα να μου τρυπήσετε την μύτη!!!
Η παραπάνω δήλωση είναι του νυν δημάρχου Χανίων κ. Σκουλάκη!!! 
Να του θυμίσω ότι πέρασε και από το συμβούλιο Κισάμου τα καλά χρόνια του ΠΑΣΟΚ τότε που με κομματικές γραμμές και πολύ στρατό έπαιρναν τις εκλογές στο άψε σβήσε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: