Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Πόρτα έριξε όπως ακούγεται, ο Παναγιώτης Σημαντηράκης, στην πρόταση Σεραφείμ Τσόκα για κάθοδο ως επικεφαλής στα Χανιά στο ψηφοδέλτιο του για την Περιφέρεια Κρήτης στις επόμενες Εκλογές.
Εδώ και λίγες μέρες, λένε οι πληροφορίες, έγινε συνάντηση των δύο αντρών, ωστόσο ο εκλεγμένος Περιφερειακός Σύμβουλος τελικά καταλήγει να παραμείνει στην ομάδα του Σταύρου Αρναουτάκη, χωρίς όμως να είναι γνωστό με ποιους όρους ... γράφουν οι συντάκτες του flashnews!!

Ένα είναι το σίγουρο ο Παναγιώτης δεν θα αμανειχθεί στα δημοτικά μας, και σίγουρα είναι πολύ πιο χρήσιμος για μας από την περιφέρεια!!!!

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Ο Παναγιώτης είναι παντού χρήσιμος , από οποιαδήποτε θέση και να είναι.
Γιατί απλά αγαπά την Κίσαμο μας.
Ιάκωβος Σπερελάκης από το Κούνενι Κισάμου.