Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΠΡΟΤΟΜΗΣ ΕΙΡΗΝΑΙΟΥ

"Ἡ Ἱερά Μητρόπολις Κισάμου & Σελίνου σᾶς προσκαλεῖ τήν Κυριακή 11 Αὐγούστου 2013 ὅπως συμμετέχετε εἰς τήν Πατριαρχικήν Θ. Λειτουργίαν καί εἰς τά ὅσα ἀκολουθοῦν εἰς τό Ἀννουσάκειον Θεραπευτήριον, ὅπως κατωτέρω:
Ὥρα 07.00 - 11.00. Πατριαρχική Θεία Λειτουργία εἰς τόν Ἱ. Μητροπολιτικόν Ναόν Εὐαγγελισμοῦ τῆς Θεοτόκου Κισάμου, προεξάρχοντος τῆς Α.Θ. Μακαριότητος τοῦ Πάπα καί Πατριάρχου Ἀλεξανδρείας καί πάσης Ἀφρικῆς κ.κ. Θεοδώρου τοῦ Β΄.
Ὥρα 12.00 μ. Τελετή ἀποκαλυπτηρίων προτομῆς τοῦ ἀοιδίμου Μητροπολίτου Κισάμου & Σελίνου κυροῦ Εἰρηναίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: