Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Ν.Ε.Σ.Κ.

Ο Νέος Εμπορικός Σύλλογος Κισάμου ενημερώνει τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην Κίσαμο, ότι το γραφείο του Συλλόγου θα παραμείνει κλειστό από την Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013 έως και την Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013.
Σας ενημερώνουμε επίσης ότι παρατείνετε έως και την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013, η προθεσμία υποβολής αιτήσεων των επιχειρήσεων για τα σεμινάρια:
1.Τεχνικού Ασφαλείας Γ΄ Κατηγορίας
2.Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ)
3.Εκπαίδευση στα Νέα Διατροφικά Πρότυπα- Κρητική Διατροφή
Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα: 
Πρόεδρος Ν.Ε.Σ.Κ. Αννουσάκης Γεώργιος 6945 80 42 49 & 
Γραμματεία Ν.Ε.Σ.Κ. Φωτάκη Μαρία 6944 53 11 37
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: