Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΝ......

Μόνο γέλια δεν μου προκάλεσε το δημοσίευμα των Χ.Ν σχετικά με το γήπεδο της πόλης μας και τις δηλώσεις των αιρετών!!! Σίγουρα ο ντόπιος δημοσιογράφος έγραψε ότι του είπαν, αγνοώντας πλήρως την εισήγηση του θέματος που ήταν γραμμένη από τον κ. Κουκουράκη. Αν και ο σκοπός έχει επιτευχθεί και πλέον η δημοτική αρχή είναι με τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι, καλό είναι οι φυλλάδες που κουλαντρίζουν τις μάζες, να γράφουν σωστά τα γεγονότα και όχι να καταφεύγουν σε τηλεφωνικά ρεπορτάζ και υποτιθέμενες αερο-συνεντεύξεις. 
Τώρα δεν μένει παρά να μας πουν ότι η δημοτική αρχή ήταν πάντα σύμφωνη με ότι αποφασίστηκε και ότι είχε την ίδια πρόταση αλλά την πρόλαβε η αντιπολίτευση .... ευτυχώς βέβαια που όλα είναι γραμμένα και απομαγνητοφωνημένα!!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: