Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 3 Μαΐου 2013

ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ....

Κούρασαν οι ομιλίες και ο κόσμος ιδιαίτερα αυτοί που ήλθαν από μακρυά δεν άντεξαν ήλιο και καθυστέρηση και έφυγαν ..... όμως για ένα τέτοιο άνθρωπο ότι και πεις, όσες φορές και να επαναλάβεις το ίδιο, το αξίζει, και η αλήθεια είναι ότι ο κάθε ένας μας είχε να πει και ένα λόγο καλό και να συμπληρώσει ένα βίωμα για τον Άγιο άνθρωπο που έζησε ανάμεσα μας.
Παρ΄όλο που πέρασαν τόσα χρόνια οι πράξεις, τα έργα, οι ιδέες του, τα λόγια του θα ηχούν παντοτινά στα αυτιά των Καστελλιανών και όχι μόνο! 
Ήταν ο άνθρωπος που άλλαξε το ρου των Κισαμιτών και Σελινιωτών, και αυτό κανένας μας δεν θα το ξεχάσει..κανένας!

2 σχόλια:

ΠΑγιαυλάς ΝΙΚΟΣ είπε...

Πόσοι από αυτούς που έβγαλαν επικήδειο, τον τίμησαν όσο ήταν εν ζωή, όπως έπρεπε; Σε πόσα, από τα όσα ειπώθηκαν σε αυτούς τους επικήδειους, θα συμφωνούσε και ο μακαριστός;

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Λένε οτι πρέπει ο άνθρωπος να τιμάτε εν ζωή....για να βλέπει ποιοι τον εκτιμούν....
Οι μισοί Καστελλιανοί είχαν δουλειές....