Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Σάββατο 11 Μαΐου 2013

ΠΗΡΑΝ ΜΠΡΟΣ

Είμαι σίγουρος ότι αργά ή γρήγορα θα καταλάβουν ότι τα αθλητικά έργα είναι αυτά που κάνουν μια θητεία ενός δημάρχου πετυχημένη. Απλά έτυχε ο κλήρος σε αυτούς, μιας και τα χρόνια περνούσαν παραμυθιάζοντας μας ώσπου η αθλητική κακομοιριά μας έφτασε στο απροχώρητο. 
...και κάποιοι ας μην ζητούν σήμερα το χειροκρότημα ..όταν προ τετραετίας έκαναν τα στραβά μάτια για ψύλλου πήδημα. 
Πάντως ένα καλό γκάλοπ ανάμεσα στους αυτοδιοικητικούς θα μας έλυνε και τις απορίες μας:
" Είναι ευχαριστημένοι με τις αθλητικές εγκαταστάσεις στην πόλη μας;" 
Είμαι σίγουρος ότι οι μισοί και παραπάνω δεν έχουν ιδέα που βρίσκονται αυτές και αν έχουν δεν ξέρουν τι παίζουν σε αυτές .....
Μιας όμως και η δημοτική αρχή ξεκίνησε να κάνει πράξη τις ελάχιστες απαιτήσεις της νεολαίας..ας φτιάξει και τον τάπητα στο Θεοχαράκειο ώστε να παίζουν οι ομάδες μας κανονικά! 
Είπαμε η αδιαφορία ήταν μιας 20ετίας...

Δεν υπάρχουν σχόλια: