Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 4 Μαΐου 2013

ΔΥΝΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑΚΙΑ

Δημοτικό συμβούλιο έχει την ερχόμενη Τετάρτη.... και θα έχει πολυκοσμία, ακόμα και αν το κάνουν στην άλλη άκρη της Κρήτης.... ειδικά στο 2ο Θέμα ΓΗΠΕΔΟ ΚΙΣΑΜΟΥ θα μαζευτεί κόσμος ...για να ακούσει τι θα πουν στον πρόεδρο του Κισαμικού, οι άρχοντες. Πάντως εγώ πήρα μια ιδέα χθες τι θα ξεφουρνίσουν στους διοικούντες του Κισαμικού......Σόρρυ αλλά το γήπεδο είναι παράνομο.
Τελευταία πολλές φορές το λένε αυτό, που στο τέλος να με θυμηθείτε, θα το πιστέψει και κανένας υπάλληλος και θα το γράψει σε καμιά αναφορά του!!!
Έχει και άλλο ένα θεματάκι αλλά είναι πολύ πίσω στα θέματα 16ο Συντονισμός αντίδρασης για την επιχειρούμενη εκποίηση της Γραμβούσας και του Λαφονησιού!  Εδώ θέλω να δω ποιοι θα συντονιστούν, όταν είναι γνωστό ότι συσωμμη η αντιπολίτευση τα έλεγε χρόνια τώρα!!!
Όσο για το πυρηνοτέτοιο...μάλλον αφού έκλεισε .... γιατί να το βάλουμε σε Δημοτικό συμβούλιο, από του χρόνου πάλι!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: