Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

ΑΝΤΕ ΩΡΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ

Τελικά πολύ μουγκαμάρα ..για το παζάρι των Βουκολιών..... κάποιοι ξέρουν πολύ καλά να κάνουν την δουλειά τους, και κάποιοι άλλοι παραμυθιάζονται με το παραμικρό!
- Να κάτεχα τι γνώμη έχει η εκκλησία μας.....θα τους "αφορίσει" .... ή απλά θα τους συγχωρήσει; 
Επειδή κάποιοι νομίζουν ότι απευθύνομαι στον εμπορικό σύλλογο λέγοντας όλα αυτά, τους λέω ότι δεν κατάλαβαν καλά ...στον δήμο απευθύνομαι που διοικείται από ανθρώπους που αποφασίζουν πολύ βιαστικά και μόνο για το πρεστίζ τους. Φυσικά άποψη μου είναι, αλλά δεν την κρύβω..... αν η οικονομική κατάσταση στην πόλη μας δεν είναι καλή με το πένθος μάλλον γίνεται χειρότερη.... και φυσικά αν το έχεις στην ψυχή σου το πένθος, γιατί πρέπει να το επιδεικνύεις κιόλας. 
Μας κορόιδεψαν..θα καταργούσαν τα όργανα και τα μεθύσια μας είπαν..καλά μην σφάξουμε που έχουν όργανα την Μ. Παρασκευή, απλά μας κοίμισαν και όλα μέλι γάλα.
Η πόλη μας χρειάζεται επανεκκίνηση και αυτό θα το κάνουν μόνο αυτοί που θέλουν να δουν την Κίσαμο να προκόβει.... αυτούς που δεν θέλουν τους ξέρουμε.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: