Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

ΖΗΜΩΣΕΙΣ

Σε ένα συνδυασμό θα μπουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι... αυτό αποφασίστηκε χθες σε κλειστή συγκέντρωση σε σπίτι πρώην δημάρχου. Οι πληροφορίες λένε ότι στην συγκέντρωση παρευρέθηκαν 32 άτομα, αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι και των τριών παρατάξεων, μέλη του Εμπορικού συλλόγου, και δυο πρώην δήμαρχοι. Η κουβέντα ήταν φιλική και κράτησε πάνω από 3 ώρες ... στο τέλος οι περισσότεροι συμφώνησαν ότι η παρατεταμένη αδιαφορία, η νωχελικότητα οφείλεται στο ότι δεν υπάρχει μια ισχυρή ομάδα που να μπορέσει να αντιμετωπίσει τα πολλά προβλήματα που συσσωρεύτηκαν τα τελευταία χρόνια. Το μόνο πρόβλημα βέβαια που δεν συζητήθηκε ήταν ποιος θα λάβει το χρίσμα για δήμαρχος.... πάντως και σ΄αυτό δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο καλυτερότερος έχει βρεθεί!!

4 σχόλια:

giannis είπε...

πολύ καλό για την ημέρα - 1 απρίλη

Ανώνυμος είπε...

ο λεβέντης δήμαρχος θα είναι από το Έλος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Και μιάς και είμαι από κείνες τσί μπάντες..δεν ξέρω κανένα "λεβέντη" από το Έλος που να κάνει για δήμαρχος.Κείνες οι μπάντες βγάζουν καλούς προέδρους μονομετοχικων επιχειρήσεων.

Ανώνυμος είπε...

μετά από ψάξιμο και μένα πρωταπριλιάτικο μου φαίνεται!!!!!
Γιάννη περίμενα να έχεις μεγαλύτερη φαντασία , πιστεύω του χρόνου να τα καταφέρεις καλύτερα!!!!!!!!!
Το να γίνει κάποιος δήμαρχος από το Έλος , εγώ τον μοναδικό που βλέπω είναι τον κύριο Κυριτσάκη τον Μίμη αλλά πέρα από την τεράστια τιμή που θα μας κάνει σιγά μην κάτσει να ασχοληθεί με τις "κατινιές" που επικρατούν στον δήμο μας.
Σίγουρα καθαρίζει και καθάρισε πάμπολλα θέματα της περιοχής που χωρίς αυτόν θα είχαν ματαιωθεί!!!!
Μόνο συγχαρητήρια έχω να πω και θαυμασμό για αυτόν τον συγχωριανό μας.
Ιάκωβος Σπερελάκης από το Κούνενι Κισάμου.
ο έχων το θέρος της γνώμης του.