Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

ΚΑΛΑ ΠΑΜΕ....

Βρέθηκε μέρος για μετεγκατάσταση της βαριάς βιομηχανίας .....μας. Μετά από διεξοδική έρευνα που πραγματοποίησε ομάδα εμπειρογνώμων που την αποτελούσαν....τρεις ξενοδόχοι, τρεις δημοτικοί σύμβουλοι και τρεις κάτοικοι της πόλης της Κισάμου, αποφασίστηκε όπως το εργοστάσιο έλθει δυτικότερα εντός της πόλης. Έτσι θα λύσουμε με μια κίνηση πολλά προβλήματα που μας απασχολούν χρόνια τώρα.
Πρώτον θα ξεχάσουμε την βοθρίλα της πόλης όπου θα την αντικαταστήσουμε με  την θεσπέσια μυρωδιά του καμένου πυρήνα ..και δεύτερον θα μείνει ελεύθερος ο κάμπος για τουριστική ανάπτυξη..που τόσο πολύ θέλουμε

Δεν υπάρχουν σχόλια: