Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΣΑΜΟ


Το ΕΠΑΛ Κισσάμου στο πλαίσιο του προγράμματος του «Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων»/Junior Achievement Greece δημιούργησαν μια εικονική επιχείρηση που ονομάζεται «Αιθελάτες» και ασχολείται με την επεξεργασία θεραπευτικών βοτάνων της Κρητικής γης για την παραγωγή θελκτικών αιθέριων ελαίων. Οι μαθητές συμμετείχαν, πρόσφατα και στην Εμπορική Μαθητική Έκθεση «Trade fair 2013» που έγινε στην Αθήνα και στην οποία συμμετείχαν 48 σχολεία από όλη την Ελλάδα παρουσιάζοντας τις επιχειρηματικές τους ιδέες και τα πρωτότυπα προϊόντα τους.
Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν μαθητές σχολείων της πόλης αλλά και επιχειρηματίες. Να σημειωθεί ότι τα έσοδα από τα προϊόντα που δημιούργησαν οι μαθητές του ΕΠΑΛ Κισσάμου θα διατίθενται αποκλειστικά στον σύλλογο «Ορίζοντας» για τα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: