Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΦΙΚΟΥ

Εγώ το έλεγα..... ο Φίκος ήταν μόνο η αρχή.... και αφού δεν μπορεί να μας ενώσει μας εκδικείται!!! Άντε να δούμε τώρα ποιος θα σταματήσει τον ποταμό των "καρφωμάτων" .... διαγώνια, με πασαδόρο, ανάποδα, μεταμεσονύχτια, με παρέα, ανώνυμα... ώσπου στο τέλος κανένας δεν θα έχει το δικαίωμα να κάνει κάτι ...σε μια περιοχή που κάθε μέρα υποβαθμίζεται όλο και περισσότερο.
Πάντως ο νόμος το λέει καθαρά....την ευθύνη μιας και εκεί κοντά υπάρχει Μουσείο την έχει από καλαισθητικής άποψης η ... αρχαιολογία!!!


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Φαίνεται απίστευτο, κιόμως ακούγονται υπαινιγμοί για ανεγκεφαλους χαμερπείς δολιοφθορείς που εξολόθρευσαν ένα ΔΕΝΤΡΟ....
Μπράβο τους.Τόσο δειλοί, τόσο ύπουλοι τόσο μικροπρεπείς και αμόρφωτοι!
Για πόσο ακόμα θα τούς αφήνουμε στην πλάνη τους;
Οσοι γνωρίζετε...δείξτε με τη στάση σας την περιφρόνηση σας.
Κιετσι να μην είναι, εμείς οι ονειροπόλοι θα φυτεύουμε δέντρα, θα δημιουργούμε φιλόξενες πλατείες με δέντρα και νερά, και θα αναδείξουμε κάθε όμορφη και φιλόξενη γωνιά στο Καστέλλι μας, και για μας ,και για κάθε περαστικό από τον ευλογημένο τούτο τόπο .-