Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 16 Απριλίου 2013

ΠΑΖΑΡΙ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΣΤΗΝ ΚΙΣΑΜΟ


 ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
 Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στο Παζάρι της Μεγάλης Παρασκευής στις 3 Μαΐου  2013 που θα πραγματοποιηθεί στην οδό στην οδό Σκαλίδη. Παρακαλούνται οι Έμποροι, βιοτέχνες, Παραγωγοί Αγροτικών και Κτηνοτροφικών Προϊόντων του Δήμου Κισάμου αλλά και όσοι νομίζουν ότι μπορούν να συμμετέχουν σε μια τέτοια διοργάνωση να απευθυνθούν στο Δήμο από 16  μέχρι 26 Απριλίου 2013.
α) Απαραίτητη προϋπόθεση να δηλώσετε έγκαιρα τη συμμετοχή σας διότι οι θέσεις είναι περιορισμένες.
β) Οι καταστηματάρχες επί τις οδού Σκαλίδη που επιθυμούν να συμμετέχουν θα πρέπει να κάνουν αίτηση για να κατοχυρώσουν τη θέση τους.
γ) Οι θέσεις θα δοθούν με αριθμό προτεραιότητας των αιτήσεων.  
δ) Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι Δημότες Κισάμου.
ε) Με την αίτηση θα καταβάλετε και το ποσό συμμετοχής στο Παζάρι.
Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής Μαρακάκη Βίκυ  Τηλ : 2822340222
 Διοργάνωση:
Δήμος Κισάμου  Νέος Εμπορικός Σύλλογος Κισάμου  Κοινωφελής Επιχείρηση, Δημοτική Κοινότητα, Σύλλογος Ξενοδόχων, ΕΠΟΦΕΚ .

Δεν υπάρχουν σχόλια: