Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

ΜΙΚΡΑ ......

   Προχθές διάβαζα σε εφημερίδα του Ηρακλείου ότι η περιφέρεια έχει ετοιμάσει μια μελέτη για την συντήρηση των κόμβων στο νομό Ηρακλείου...καλούτσικο ποσό... και σκέφτηκα τον συγκρητισμό μας...Αυτοί πάνε για συντήρηση τους κόμβους τους και εμείς δεν έχουμε ούτε ένα ...... Κατά τ΄ άλλα ο ΒΟΑΚ μας ενώνει......
   Αναβολή πήρε το θέμα εκπροσώπησης στο Δ.Σ της ΑΝΕΝ από την Περιφέρεια.... μάλλον δεν βρήκαν το κατάλληλο, αλλά και να τον έβρισκαν θα άλλαζε και τίποτα;
   Το γαμώτο στην ιστορία με τις αξιοποιήσεις των δημοσίων ακινήτων (ξεπούλημα λέγε) εκτός από τον άμεσα εμπλεκόμενο που θα χάσει τον ουρανό μετ΄αστρα αν γίνει πραγματικότητα αυτό, δηλαδή το Δήμο...την έβαψαν και οι "κουβαλητές"..
  Συνάντηση για το σταμναγκάθι είχαν τις προάλλες στην γειτονιά μας.... και κάποιοι νόμισαν ότι ετοιμάζεται νέα πολιτική κίνηση (αυτοδιοικητική) .... χαχα εφιάλτες κατάντησαν να βλέπουν κάποιοι..εφιάλτες!!!
  Μήπως είναι καιρός να βγάλουν οι εμπλεκόμενοι (Δήμος-Αναπτυξιακή εταιρεία-Εμπορικός σύλλογος) ένα στάνταρ κανονισμό για την μεγάλη Παρασκευή, και να μην συνεδριάζουν κάθε χρόνο για τ΄αυτονόητα; Παράδειγμα ο διπλανός μας δήμος που απ΄ότι φαίνεται "τρέχει" καλύτερα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: