Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

Με μια πολύ λιτή ανακοίνωση το Δ.Σ. του Π.Γ.Σ. ΚΙΣΑΜΙΚΟΣ ευχαριστεί τον προπονητή, Βασίλη Γκούμπλια, για την διετή προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του.
- Με την σειρά του ανακοίνωση έβγαλε και ο αποχωρών προπονητής ...που ευχαριστεί την πλειοψηφία της διοίκησης, τους υπόλοιπους προπονητές !!!

Ανακοίνωση κ. Γκούμπλια

Ευχαριστώ τον Πρόεδρο κ.Αντώνη Ροκάκη, την πλειοψηφία της Διοίκησης, όπως επίσης και τους φιλάθλους για την στήριξη που μου παρείχαν αυτά τα δυο χρόνια, για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου, την οποία ανταπέδωσα αφιερώνοντας πλήρως τις προσπάθειες μου, στην επίτευξη των στόχων της ομάδας.
Δυο χρόνια ζήσαμε στιγμές που θα μείνουν ανεξίτηλες στη μνήμη μου αλλά και στην ιστορία της ομάδας, όπως η κατάκτηση του πρωταθλήματος, η κατάκτηση του Super Cup, η συμμετοχή στον Τελικό Κυπέλου και η άνοδος στη Γ΄ Εθνική.
Αισθάνομαι επίσης την ανάγκη να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, Παπαδογιάννη Χρήστο και Πασβάντη Νίκο, τους ποδοσφαιριστές ,το φροντιστή Πυροβολάκη Αρτέμη, τους προπονητές της Ακαδημίας και της β΄ομάδας, Σημαντηράκη Γιώργο, Μαριανάκη Μιχάλη, Μπέκιο Σωτήρη, Τουλουπάκη Γιώργο, Μπαγλατζή Τάσο, Λουκάκη Πέπη. Την υπεύθυνη της γραμματείας Φαντάκη Αντωνία, την πλειοψηφία των υπευθύνων των τμημάτων αυτών, όπως επίσης τους δημοσιογράφους του Νομού και όχι μόνο για την άψογη συνεργασία που είχαμε.
Εύχομαι ολόψυχα στην ομάδα να επαναλάβει αντίστοιχες και μεγαλύτερες επιτυχίες γιατί τις αξίζει.
Φεύγω σαν φίλος έχοντας την πεποίθηση ότι ενήργησα πάντοτε με γνώμονα το συμφέρον του Π.Γ.Σ. ΚΙΣΑΜΙΚΟΣ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αισθάνομαι επίσης την ανάγκη να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, Παπαδογιάννη Χρήστο και Πασβάντη Νίκο, τους ποδοσφαιριστές ,

ΟΛΟΥΣ τους παίχτες έγραψε Γιάννη...

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

καλά μέρα που είναι να το πιστέψεις και συ....