Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

ΚΑΛΑ ΛΕΦΤΑ

Δεν μπορούσα να μάθω εδώ και πολύ καιρό πόσα είναι τα έσοδα από τις ΑΠΕ (Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας) και που πάνε τελικά αυτά τα λεφτά τόσα χρόνια που είναι εγκαταστημένες σε Σηρικάρι και Λουσακιές. Χθες λοιπόν έπεσε στα χέρια μου μια αίτηση του Θοδωρή Σταθάκη που στην δεύτερη σελίδα αναφέρει τα ποσά. 
"Τα συνολικά ποσά που έχουν εισπραχθεί ως και το 2012 και μαζί με την πρόβλεψη του 2013 είναι 278.500Ε, 176.500Ε από το αιολικό πάρκο στο Σηρικάρι και 102.000Ε από το Αιολικό των Λουσακιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: