Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 6 Απριλίου 2013

ΕΙΠΑΜΕ ΑΛΛΟΙ ΕΠΩΦΕΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΧΑΝΟΥΝ...

Παρ' όλο που εκμεταλλεύεται το μισό και παραπάνω Ελαφονήσι... δεν τον ενδιαφέρει αν θα τελειώσει γρήγορα ή όχι η αποκατάσταση της σήραγγας των Τοπολίων. Αυτά καταγγέλλουν δια μέσω της εφημερίδας Χαν. Νέα ο σύλλογος φίλων Ελαφονησιού, και ρίχνουν ευθύνη στο δήμαρχο Καντάνου-Σελίνου και σε πολλά ακόμα ζητήματα της περιοχής που εκμεταλλεύεται !! 
Κορόιδο είναι .... αφού τώρα για να περάσουν τα λεωφορεία αλλά και οι τουρίστες ο μόνος δρόμος, με έγκριση μάλιστα της περιφέρειας, είναι από τα μέρη του.... παλαμάκια θα παίζει όσο καθυστερεί η αποκατάσταση!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: