Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

ΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ.....


Στο επίκεντρο θα βρεθούν σήμερα τα λιμάνια του Ν. Χανίων μιας και πραγματοποιούν επίσκεψη ο γενικός γραμματέας Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης και ο διευθυντής Λιμενικών Υποδομών του Υπουργείου Νικόλαος Σπανός.
Η επίσκεψη γίνεται μετά από πρόσκληση του προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Νομού Χανίων Κωνσταντίνου Μπροκαλάκη.
Ανάμεσα στα προτεινόμενα έργα είναι και δυο δικά μας 
....Ανακατασκευή οδοστρωμάτων και επιστρώσεων τμήματος των χερσαίων χώρων Λιμένα Κισάμου. Προϋπολογισμός 120.000 ευρώ.
.. Αντικατάσταση δικτύων ηλεκτροδότησης - υδροδότησης, επισκευή και συντήρηση κτηρίου ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και κτηρίου εξυπηρέτησης επιβατών λιμένα Κισάμου. Προϋπολογισμός 120.000 ευρώ.
Βέβαια όπως και το 2012 έτσι και τώρα (εκτός και αν αλλάξουν ρότα) θα επισκεφτούν τα λιμάνια της Σούδας, της Παλαιόχωρας και των Σφακίων για τα οποία το Λιμενικό Ταμείο Ν. Χανίων έχει προτείνει την ένταξη έργων συνολικού προϋπολογισμού 430.000 ευρώ στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων 2013 του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: