Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ

Στο 35% φτάνει η μείωση της χρηματοδότησης για τις Σχολικές Επιτροπές στα Χανιά, με τον Δήμο Χανίων να εκφράζει την αγωνία του για τη λειτουργία των σχολείων. Τουναντίον στην γειτονιά μας όλα δουλεύουν ρολόι...μιας και τα σχολεία δεν έχουν κανένα πρόβλημα.... Ξέρω ότι έχει φύγει η πρωταπριλιά αλλά μπορεί να πιάνει ακόμα!!!
Στην γενική συγκέντρωση για 2η φορά των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων του δήμου Κισάμου τα 29 σχολεία κατέθεσαν γραπτώς στους αρμοδίους αντιδημάρχους τα αιτήματα τους...όμως πάλι ο προϋπολογισμός του δήμου μας, δεν περιλαμβάνει τίποτα εκτός από μια μικρή ΣΑΤΑ που και αυτή δεν φτάνει ούτε για την γραφική ύλη των σχολείων!!!
Φυσικά αν ψάξετε στον προϋπολογισμό θα βρείτε πολλούς κωδικούς ΑΤ! (αγνώστου ταυτότητας)

Δεν υπάρχουν σχόλια: