Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 12 ΧΡΟΝΙΑ


Την καταβολή του ποσού των 600.000 ευρώ, επικύρωσε το Συμβούλιο της Επικρατείας, στους συγγενείς της 35χρονης γιατρού Σοφίας Μπεφόν η οποία έχασε τη ζωή της στις 14 Ιανουαρίου 2001, μαζί με άλλα τέσσερα άτομα, όταν το ελικόπτερο (SX-XOT) του ΕΚΑΒ έπεσε στη θαλάσσια περιοχή επτά ναυτικά μίλια νότια του Σουνίου, την ώρα που επέστρεφε από την Πάτμο στην Αθήνα, κατά την αεροδιακομιδή ασθενούς.
Ως γνωστό η σορός της βρέθηκε στην περιοχή μας 3 μήνες αργότερα, προτομή της γιατρού βρίσκεται στο λιμάνι Κισάμου σχετικά ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: