Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

ΑΡΑΓΕ ΠΟΣΟΙ ΤΟ ΗΞΕΡΑΝ;

Ησυχία στην μικρή πλατεία...μήπως αυτό ζητούσαμε και δεν το ξέραμε; Άντε να γίνει και πεζόδρομος η Σκαλίδη μπας και ξαναδούμε λίγη κίνηση στο παλιό τσαρσί του Καστελλιού. 
Πάντως αυτό που προκάλεσε εντύπωση δύο μέρες τώρα είναι ότι κανένας, μα κανένας δημοτικός σύμβουλος, ήξερε έστω το παραμικρό (αυτό μάλιστα φάνηκε και στην μίνι σύσκεψη στο δημαρχείο) για το ότι το ΚΤΕΛ.ΑΕ ετοίμαζε μετεγκατάσταση. Αλήθεια που ζουν;
Τώρα που του ΚΤΕΛ ο συγκοινωνιολόγος αποφάσισε και για μας, ας τον παρακαλέσουμε να κάνει και μια μελέτη..για το που χρειαζόμαστε μετατροπές στην κυκλοφορία, ας του δώσουμε και τις μονοδρομήσεις αλλά και τις αλλαγές που η ντόπια ομάδα αποφάσισε πριν 2 χρόνια ότι χρειαζόμαστε...όπως είδατε έχει δύναμη!!!
Επ' εικαιρείας ας ξαναβγάλουμε στην επιφάνεια και την μελέτη του περιφερειακού όσο το δυνατόν γρηγορότερα...τώρα είναι που μας χρειάζεται.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: