Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

ΣΤΑ ΠΕΤΑΧΤΑ Νο7

Για να πας στο Ελαφονήσι μας ....θα πρέπει να πας από τον Ταυρωνίτη και να περιμένεις στην στάση ...μιας και το νέο δρομολόγιο γίνεται δια μέσου Κανδάνου. Φυσικά δεν φταίει το ΚΤΕΛ και για αυτό, απλά ο Περιφερειάρχης και κάτι δικοί μας που κρατούν "εκτός" την σήραγγα των Τοπολίων. Βέβαια το ερώτημα μου είναι γιατί δεν πάνε από τον Άι κυρ Γιάννη, που και τον "φάρδυναν" αλλά και τον καθάρισαν για τον λόγο αυτό; 
- Μήπως μια δημοτική συγκοινωνία θα ήταν ότι πρέπει τώρα....ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες με προορισμούς τα Φαλάσαρνα και το Ελαφονήσι, γιατί αν καταλάβατε καλά, στις αδιαφορίες των υπόλογων κάποιοι βρίσκουν πάτημα και κάνουν πανηγύρι!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: