Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

ΣΤΑ ΠΕΤΑΧΤΑ Νο 5

Μήπως θα μπορούσε ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ.ΑΕ Χανίων-Ρεθύμνης να μας στείλει τις θέσεις του, και τις απόψεις του, για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην Κίσαμο, και να μας εξηγήσει από πρώτο χέρι ποιος είναι ο λόγος που έκανε αυτήν την βιαστική κίνηση; Είμαι σίγουρος ότι θα την διαβάσουν πολλοί περισσότεροι .. ενδιαφερόμενοι.
Μάλιστα που ξέρει, ίσως αλλάξουν άποψη και η πλειοψηφία των κατοίκων που θέλουν την συνέχιση του ΚΤΕΛ στη κάτω πλατεία....να είναι με το μέρος του τελικά.
Όσο για το ποιοι Δημοτικοί σύμβουλοι δεν κατάπιαν την γλώσσα τους, όσοι παρακολουθήσατε την "αναμπουμπούλα" στον δήμο θα τους ξέρετε..για τους υπόλοιπους σας ενημερώνω ότι μόνο ο Μιχάλης ο Χαιρετάκης..και ο Γιώργος Σκορδιλάκης στάθηκαν εκεί που έπρεπε, οι υπόλοιποι ..άκουγαν με κλειστά αυτιά!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: