Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΜΑΣ

Πόσες στάσεις υπάρχουν στην Ηρώων Πολυτεχνείου και ποιος είναι ο συγκοινωνιολόγος που αποφασίζει -όπως φαίνεται έχει και περισσότερη δύναμη από την Δημοτική μας αρχή- να τις δημιουργήσει -με το έτσι θέλω- και να αντιμετωπίζουμε αυτήν την επικίνδυνη κατάσταση; Μήπως η υπογραφή που λένε ότι έχουν από την περιφέρεια είναι του γνωστού κυρίου;
Πως θα ανεβοκατεβαίνουν οι επιβάτες του ΚΤΕΛ αν δεν υπάρχουν στάσεις;
Η πιάτσα των ταξί και οι ρεμίζες που θα χρειαστούν ποιος θα τις δώσει και ποιος καθορίσει που και πόσες;
Γραφεία το ΚΤΕΛ μπορεί να κάνει όπου θέλει ... σταθμό λεωφορείων όμως δεν μπορεί να κάνει πουθενά... γιατί άλλος έχει το μαχαίρι αλλά και το καρπούζι εκτός αν το χάσαμε μιας και το είχαμε αναμάσκαλα.!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: