Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΧΑΙΡΕΤΑΚΗ

Στην πρώτη συμμετοχή της οικογενειακή επιχείρησης Cretan Heritage (ΧΑΙΡΕΤΑΚΗ) σε διεθνής διαγωνισμούς και τα αποτελέσματα ήταν πέρα απο κάθε προσδοκία, αφού το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο της επιχείρησης με την ονομασία Krissa, ποικιλίας τσουνάτη κατέκτησε το ασημένιο στον διεθνή διαγωνισμό του Λονδίνου #Londoniooc2022, και το χάλκινο μετάλλιο στον διεθνή διαγωνισμό του Βερολίνου #Berlingooa2022.
Το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο OneRoot ποικιλίας κορωνέικης κατέκτησε τρία χρυσά μετάλλια στους διεθνής διαγωνισμούς του Βερολίνου #Berlingooa2022 του Λονδίνου #Londoniooc2022 και της Αθήνας #ATHiooc2022.
Πάντα τέτοια και σε ανώτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: