Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ 2022

Ενημερώνουμε τους μαθητές των ΕΠΑΛ/ΓΕΛ Κισάμου ότι καθημερινά από Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022 μέχρι και την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022 από τις 10:30 έως και τις 13:30 θα παρέχονται οδηγίες/συμβουλές συμπλήρωσης των ηλεκτρονικών Μηχανογραφικών Δελτίων (Μ.Δ.) 2022 για την πρόσβαση στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, στο χώρο προσωρινής στέγασης του ΕΠΑΛ Κισάμου στην περιοχή Μαύρος Μόλος.
Επισημαίνεται ότι, μετά από ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας, ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής του Μ.Δ. ορίσθηκε η Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022 και ώρα 24:00. Η ηλεκτρονική συμπλήρωση του Μ.Δ. γίνεται στην ιστοσελίδα https://michanografiko.it.minedu.gov.gr https://exams.it.minedu.gov.gr/ με τον προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password) που δόθηκε στους υποψηφίους από το Λύκειό τους και τον 8ψήφιο κωδικό εξετάσεων (για οδηγίες συμπλήρωσης δείτε εδώ).
Τηλέφωνα επικοινωνίας : 28220. 22210 / 6977544695
Νεκτάριος Ζουριδάκης
Διευθυντής ΕΠΑΛ Κισάμου – Μητροπολίτης Ειρηναίος Γαλανάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: