Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022

ΕΥΧΕΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ

Καλή δύναμη και επιτυχία στους μαθητές και τις μαθήτριες που δίνουν Πανελλήνιες Εξετάσεις.
Η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Κισάμου εύχεται καλή επιτυχία σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες που ετοιμάζονται να δώσουν τη μάχη των Πανελληνίων Εξετάσεων.
Χαιρετίζουμε από τη μεριά μας ιδιαίτερα τους γονείς που σε μια δύσκολη περίοδο, στάθηκαν δίπλα στα παιδιά τους, τα στήριξαν πολύμορφα και με πολύ κόπο και θυσίες προσπάθησαν να διασφαλίσουν την κάλυψη των μορφωτικών κενών που άφησε πίσω της η πανδημία και η εγκληματική κάλυψή της από την κυβέρνηση.
Τη χρονιά που πέρασε οι μαθητές με τους αγώνες τους για το σχολείο, τη μόρφωση και τη ζωή που ονειρεύονται, απέδειξαν ότι μπορούν να είναι μαχητές στις εξετάσεις, μαχητές και στη ζωή ότι και αν γίνει.
Είμαστε δίπλα σε όλους τους μαθητές, να τους βλέπουμε να μεγαλώνουν να κάνουν όνειρα και να έχουν φιλοδοξίες.
Γι’ αυτό και εμείς οι γονείς μέσα από τους Συλλόγους Γονέων αγωνιζόμαστε για ένα σχολείο που να καλύπτει τις σύγχρονες μορφωτικές σας ανάγκες. Συνεχίζουμε να διεκδικούμε και να αγωνιζόμαστε για σύγχρονη εκπαίδευση υψηλού επιπέδου αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν, χωρίς κοινωνικούς φραγμούς.
Είμαστε και θα είμαστε πάντα δίπλα σας, γνωρίζοντας καλά πως η μακριά πορεία της ζωής σας δεν καθορίζεται από την επιτυχία ή την αποτυχία στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, αλλά κυρίως από τα εφόδια που συγκεντρώσατε στη φαρέτρα σας όλα τα τελευταία χρόνια. Αυτά της αλληλεγγύης, της συλλογικότητας, της ανθρωπιάς και του αγώνα!
Αυτά είναι τα όπλα που θα σας δώσουν τη δύναμη να κάνετε τα όνειρα σας για μια καλύτερη ζωή πραγματικότητα.
Μην σταματάτε… είστε το μέλλον. Δώστε τη μάχη σας με καθαρό μυαλό, υπομονή, επιμονή, πείσμα, αντοχή και με ψηλά το κεφάλι!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Για το ΔΣ της Ένωσης
Η Πρόεδρος                              ο Γ. Γραμματέας 
Ειρήνη Δημητρουλάκη            Αντώνης Μαρακάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: