Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022

ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΤΙ.. ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΥΠΙΚΟ

Από την 1η Ιουνίου ισχύει ο δακτύλιος και τα προσωρινά μέτρα, για άλλη μια φορά, στην κυκλοφορία στο κέντρο της πόλης. Δεν μπορείς να πλησιάσεις με αμάξι την Σκαλίδη, την Καμπούρη και φυσικά την πλατεία Τζανακάκη. Η απόφαση που πήρε η ποιότητα ζωής του Δήμου Κισάμου και μέρος της δημοσιεύεται παρακάτω, δεν αλλάζει τίποτα από τα προηγούμενα χρόνια και φυσικά κρατάει και τον τίτλο του προσωρινού αφού (λένε) τα μόνιμα θα γίνουν αφού διαβάσουμε την έκθεση ιδεών του Μετσόβειου Πολυτεχνείου που καλώς εχόντων των πραγμάτων θα μας την παρουσιάσουν εντός του μήνα σε ειδική εκδήλωση.
Να θυμίσω βέβαια οτι δεν ειναι μόνο το κέντρο που χρειαζεται ποιο πολλά σήματα (ΚΟΚ) αλλά και πολλοί δρόμοι που δεν έχουν ούτε STOP.
 - Στην Κίσαμο, σήμερα 1η Ιουνίου 2022 ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00μμ στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου, συνήλθε σε τακτική συνεδρίαση η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής Δήμου Κισάμου, ύστερα από την με αρ. πρωτ. 4380/25-5-2022 πρόσκληση του Προέδρου, που επιδόθηκε νόμιμα στα μέλη, τακτικά και αναπληρωματικά, σύμφωνα με το άρθρο 75 του Ν.3852/10.
Αφού διαπιστώθηκε νόμιμη απαρτία, δηλαδή σε σύνολο επτά (7) μελών βρέθηκαν παρόντα τα έξι (6) μέλη όπως παρακάτω:
 ΠΑΡΟΝΤΕΣ
1. Χαχλάκης Γεώργιος Πρόεδρος       4. Θεοδωρογλάκης Μιχαήλ
2. Μαυροδημητράκης Σπυρίδων        5. Κελαϊδής Ιωάννης
3. Τουλουπάκης Θεόδωρος                6. Γλαμπεδάκης Βασίλειος
Παραβρέθηκε ως ακροατής ο δημοτικός σύμβουλος της μειοψηφίας Φραγκιουδάκης Γεώργιος.
Απουσίασε ο κ. Μακράκης Γεώργιος
Τα πρακτικά τήρησε ο πρόεδρος κ. Χαχλάκης Γεώργιος.
Ο Πρόεδρος εισηγούμενος το 1ο θέμα: «ΠΡΟΣΩΡΙΝΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΙΣΑΜΟΥ».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: