Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 10 Μαΐου 2022

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΙΣΣΑΜΟ-ΑΥΤΟΨΙΑ ΜΥΛΩΝΑΚΗ

Αυτοψία πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Κισάμου κ. Γιώργος Μυλωνάκης, συνοδευόμενος από στελέχη της δημοτικής αρχής,   στις εργασίες που άρχισαν να εκτελούνται από την Περιφέρεια Κρήτης στον επαρχιακό άξονα Καστέλι – Πλάτανος στα πλαίσια του έργου Βελτίωσης Οδικής Ασφάλειας το οποίο αφορά όλη την Κρήτη και έχει συνολικό προϋπολογισμό 34,5 εκ. €. 
Οι παρεμβάσεις οδικής ασφάλειας στον δήμο Κισσάμου που θα εκτελεστούν στους επόμενους μήνες, αφορούν συγκεκριμένα τμήματα κατά μήκος του δρόμου Κολένι – Κίσαμος (Παλαιά Εθνική Οδός) και των επαρχιακών οδών Τοπόλια προς Κεφάλι, Μύλοι – Στροβλές και Καστέλι – Πλάτανος. 
Το έργο εκτελείται υπό την επίβλεψη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κρήτης, και θα συνδυαστεί με τα έργα που έχει δημοπρατήσει και συμβασιοποιήσει η Περιφέρεια στους άξονες αυτούς, τα οποία θα ξεκινήσουν να εκτελούνται στο αμέσως επόμενο διάστημα, εξασφαλίζοντας μια ολοκληρωμένη βελτίωση και αποκατάσταση των δρόμων.
Ο κ. Μυλωνάκης, ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη και τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Νίκο Καλογερή για τα πολύ σημαντικά οδικά έργα που έχουν δρομολογηθεί στην Κίσσαμο, ως αποτέλεσμα και της εξαιρετικής και πολυεπίπεδης συνεργασίας δήμου και Περιφέρειας Κρήτης.
Εκ του Δήμου

Δεν υπάρχουν σχόλια: