Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 7 Απριλίου 2020

ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΓΙΑ ΚΙΣΑΜΙΤΗ ΚΑΦΕΤΖΗ

Του έγινε σύσταση μια και δυο φορές απο άνδρες του Α.Τ Κισάμου, αλλά μάλλον δεν καταλάβαινε ο καφετζής, σε χωριό της Κισάμου (αλήθεια πόσα είναι ακόμα ανοικτά απο τα παλιά καφενεία;) οτι λόγω των μέτρων πρέπει να κλείσει τον καφενέ του. Την τρίτη φορά τον τσάκωσαν και τον πήγαν αυτόφωρο μαζί με τον πελάτη. Η ΚΥΑ προβλέπει αυτόφωρο, 5000 Ε πρόστιμο και σφράγισμα του καταστήματος για όσο καιρό κρίνει ο εισαγγελέας... ας ελπίσουμε οτι ο εισαγγελέας δεν θα χρειαστεί να φτάσει στην κορφή των κυρώσεων. 
Πάντως η αλήθεια είναι οτι αφού λένε κλειστό πρέπει να τους ακούμε... κι αν θέλουν ένα καφέ ας τους τον δώσουμε στο χέρι και στα όρθια!!! 
Υ.Σ 5.000ε/1.2ε=4.167...Καφέδες στοίχισε ο ..καφές!!!! Πικρός ήταν!!!
Φώτο αρχείου

Δεν υπάρχουν σχόλια: