Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 14 Μαΐου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΑΘΗ ΠΑΛΗΑΜΠΕΛΟΥ

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες,
Μετά από 12 χρόνια μόνιμης κατοικίας στην τοπική κοινότητα Πλατάνου του Δήμου Κισάμου και με εφόδια την εργασιακή εμπειρία αρχικά 12 χρόνια σαν τεχνικός ΜΜΕ (1999 – 2011) και μετέπειτα σαν Εκπαιδευτής Καταδύσεων με αναπνευστικές συσκευές (2006 – 2019) πήρα την απόφαση να θέσω την συμμετοχή μου στην κρίση σας ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, στην Εκλογική Περιφέρεια Κισάμου, με τον συνδυασμό «ΚΙΣΑΜΟΣ ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΟΔΙΚΗ» του νυν και υποψήφιου Δήμαρχου κ. Θεόδωρου Σταθάκη.
Γιατί με τον Θοδωρή Σταθάκη.
Γιατί είναι ένας νέος και ορεξάτος άνθρωπος του τόπου μας που κατάφερε, παρά τα όσα προβλήματα και παθογένειες βρήκε στον δρόμο του, να παρουσιάσει στην Κίσαμο ένα καινούργιο και υλοποιήσιμο όραμα. Με αισιοδοξία και ασταμάτητη δουλειά κατάφερε -σε επίπεδο Δήμου- να σχεδιάσει και να πραγματοποιήσει αρκετά έργα μικρότερης και μεγαλύτερης αξίας ενώ παράλληλα –σε επίπεδο Περιφέρειας και Κεντρικής Κυβέρνησης- κατάφερε να κάνει την παρουσία μας σαν περιοχή αισθητή διεκδικώντας πράγματα για ένα ακόμα καλύτερο μέλλον.
Γιατί με τον συνδυασμό «ΚΙΣΑΜΟΣ ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΟΔΙΚΗ».
Γιατί είμαστε μια ανανεωμένη ομάδα από 41 ανθρώπους με διαφορετικές ηλικίες, εμπειρίες και καταβολές, που είτε διεκδικούν να εισέλθουν στην τοπική αυτοδιοίκηση για πρώτη φορά είτε έχουν ήδη ενεργή συμμετοχή στο έργο που παράχθηκε την περίοδο 2014-2019 και με την κριτική μας σκέψη αλλά και δημιουργικό προσανατολισμό επιθυμούμε να σταθούμε στο πλευρό του επικεφαλής μας στην προσπάθεια να πείσει την Κίσαμο πως η ανοδική πορεία του τόπου μας δεν πρέπει να σταματήσει εδώ, αλλά χρειάζεται τον πολιτικό χρόνο μιας ακόμη περιόδου για να δούμε το συνολικό όραμα του Θεόδωρου να μετουσιώνεται σε πράξη. Μια υπεύθυνη πράξη απέναντι σε όλους τους Κισαμίτες.
Στις 26 του Μάη εσείς θα έχετε την δύναμη να επιλέξετε. Πίσω ή εμπρός.
Με εκτίμηση,
Παληάμπελος Ευστάθιος (Στάθης)
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος 
με τον συνδυασμό του Θεόδωρου Σταθάκη 
"ΚΙΣΑΜΟΣ ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΟΔΙΚΗ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: